اشپزی لبنانی

دانشنامه عمومی

آشپزی لبنانی. آشپزی لبنانی ( انگلیسی: Lebanese cuisine ) سبکی از آشپزی شامی است که غلات کامل، میوه، سبزیجات، نشاسته، ماهی تازه و غذاهای دریایی به وفور در آن یافت می شود، چربی حیوانی نیز به ندرت در این آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. میزان مصرف ماکیان بیشتر از گوشت قرمز بوده و گوشت استفاده شده نیز، در مناطق ساحلی بره و در مناطق کوهستانی، بیشتر گوشت بز است. همچنین مقادیر زیادی سیر و روغن زیتون که اغلب با آب لیموترش مزه دار شده، در آشپزی لبنانی مورد استفاده قرار می گیرد. نخود و جعفری نیز از اقلام اصلی غذاهای لبنانی هستند.
عکس آشپزی لبنانی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس