آشپزی فلسطینی. آشپزی فلسطینی متشکل از غذاهایی است که فلسطینی ها و همچنین مردم اردوگاه های پناهندگان در کشورهای نزدیک به فلسطین و همچنین مهاجران فلسطینی خورده می شوند. این آشپزی انتشار فرهنگ تمدنی است که در منطقه فلسطین ساکن شده اند، به ویژه در دوران اسلامی و بعد از آن که با فتح امویان، و سپس عباسیان تحت تأثیر پارسیان و با تأثیرات شدید آشپزی ترک که در نتیجه آمدن ترکان عثمانی بود. این غذا شبیه سایر غذاهای شامی، از جمله لبنانی، سوری و اردنی است.
سبک های پخت وپز بسته به منطقه متفاوت است و هر نوع سبک پخت وپز و مواد اولیه مورد استفاده عموماً براساس آب و هوا و موقعیت منطقه خاص و سنت ها بنا شده است. برنج و انواع مختلفی از گیاه کیبو در جلیل رایج است. کرانه باختری دارای وعده های غذایی سنگین تری شامل استفاده از نان طبل، برنج و گوشت و ساکنان دشت ساحلی ماهی و سایر غذاهای دریایی و عدس است. غذاهای غزه نوعی غذای شامی است، اما در غذاهای دریایی و ادویه جات تنوع بیشتری دارد. ساکنان غزه فلفل تند را نیز به شدت مصرف می کنند. وعده های غذایی معمولاً در خانه خورده می شوند، اما خصوصاً در مهمانی هایی که وعده های غذایی سبک مانند سالاد، آب نان و گوشت سرو می شود، ناهارخوری در آن مشهور شده است.
این منطقه همچنین میزبان بسیاری از انواع دسرها است، از انواع تهیه شده به طور منظم و انواع دیگر که معمولاً برای تعطیلات اختصاص داده می شوند. بیشتر شیرینی های فلسطینی شیرینی هایی هستند که با پنیرهای شیرین، خرما یا مغزهای مختلف مانند بادام، گردو یا پسته پر می شوند. نوشیدنی ها همچنین می توانند به تعطیلاتی مانند ماه رمضان، که در هنگام غروب خورشید آب خرنوب، گل تمر و زردآلو مصرف می شود، بستگی داشته باشند. قهوه در طول روز مصرف می شود و مشروبات الکلی در بین مردم شیوع زیادی ندارد، با این حال، برخی از نوشیدنی های الکلی مانند عرق یا آبجو توسط مسیحیان مصرف می شوند.
منطقه جنوب شام گذشته متنوعی دارد و به همین ترتیب، غذاهای این کشور فرهنگ های مختلفی دارد. پس از تسخیر منطقه ای که در ابتدا توسط یهودیان، ادومیت ها، موآبی ها و آمونیت ها ساکن شده بود، در قرن ۷ م توسط مسلمانان فتح شد، این منطقه به نام جند فلسطین بخشی از بلاد الشام شد؛ بنابراین، بسیاری از جنبه های غذاهای فلسطینی شبیه آشپزی سوری است، به ویژه در جلیل. غذاهای مدرن سوریه و فلسطین عموماً تحت تأثیر سه گروه بزرگ اسلامی قرار گرفته اند: اعراب، اعراب تحت تأثیر پارسیان ( عراقی ها ) و ترک ها. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسبک های پخت وپز بسته به منطقه متفاوت است و هر نوع سبک پخت وپز و مواد اولیه مورد استفاده عموماً براساس آب و هوا و موقعیت منطقه خاص و سنت ها بنا شده است. برنج و انواع مختلفی از گیاه کیبو در جلیل رایج است. کرانه باختری دارای وعده های غذایی سنگین تری شامل استفاده از نان طبل، برنج و گوشت و ساکنان دشت ساحلی ماهی و سایر غذاهای دریایی و عدس است. غذاهای غزه نوعی غذای شامی است، اما در غذاهای دریایی و ادویه جات تنوع بیشتری دارد. ساکنان غزه فلفل تند را نیز به شدت مصرف می کنند. وعده های غذایی معمولاً در خانه خورده می شوند، اما خصوصاً در مهمانی هایی که وعده های غذایی سبک مانند سالاد، آب نان و گوشت سرو می شود، ناهارخوری در آن مشهور شده است.
این منطقه همچنین میزبان بسیاری از انواع دسرها است، از انواع تهیه شده به طور منظم و انواع دیگر که معمولاً برای تعطیلات اختصاص داده می شوند. بیشتر شیرینی های فلسطینی شیرینی هایی هستند که با پنیرهای شیرین، خرما یا مغزهای مختلف مانند بادام، گردو یا پسته پر می شوند. نوشیدنی ها همچنین می توانند به تعطیلاتی مانند ماه رمضان، که در هنگام غروب خورشید آب خرنوب، گل تمر و زردآلو مصرف می شود، بستگی داشته باشند. قهوه در طول روز مصرف می شود و مشروبات الکلی در بین مردم شیوع زیادی ندارد، با این حال، برخی از نوشیدنی های الکلی مانند عرق یا آبجو توسط مسیحیان مصرف می شوند.
منطقه جنوب شام گذشته متنوعی دارد و به همین ترتیب، غذاهای این کشور فرهنگ های مختلفی دارد. پس از تسخیر منطقه ای که در ابتدا توسط یهودیان، ادومیت ها، موآبی ها و آمونیت ها ساکن شده بود، در قرن ۷ م توسط مسلمانان فتح شد، این منطقه به نام جند فلسطین بخشی از بلاد الشام شد؛ بنابراین، بسیاری از جنبه های غذاهای فلسطینی شبیه آشپزی سوری است، به ویژه در جلیل. غذاهای مدرن سوریه و فلسطین عموماً تحت تأثیر سه گروه بزرگ اسلامی قرار گرفته اند: اعراب، اعراب تحت تأثیر پارسیان ( عراقی ها ) و ترک ها. [ ۱]
wiki: آشپزی فلسطینی