اشپزی سریلانکایی

دانشنامه عمومی

آشپزی سریلانکایی. آشپزی سریلانکایی ( انگلیسی: Sri Lankan cuisine ) از عوامل تاریخی و فرهنگی بسیاری تاثیر پذیرفته است. ارتباط با تجار خارجی که باعث ورود غذاهای جدید به این آشپزی شده در کنار نفوذ فرهنگی کشورهای همسایه و همچنین سنت های محلی گروه های قومی این کشور، همه به شکل دادن آشپزی سریلانکایی کمک کرده اند. آشپزی های هندی، اندونزیایی و هلندی تاثیرات مشهودی در آشپزی سریلانکایی داشته اند، در حالی که این آشپزی ارتباط تنگاتنگی با آشپزی کشورهای همسایه جنوبی خود دارد. امروزه، برنج، نارگیل و ادویه از اقلام غذایی اصلی این آشپزی است.
عکس آشپزی سریلانکایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس