آشپزی بلاروسی. آشپزی بلاروسی ( به انگلیسی: Belarusian cuisine ) شباهت های زیادی به آشپزی کشورهای اروپای شرقی، مرکزی و شمالی دارد، که به طور عمده مبتنی بر گوشت و انواع سبزیجات متنوع منطقه است.
تهیه گوشت برای بیشتر مردم به سختی امکان پذیر بود، و در اصل تنها در تعطیلات اصلی مسیحی مصرف می گردید، بلا روس ها کمتر تمایل به مصرف گوشت گوسفند و گاو داشته و بیشتر مشتاق مصرف گوشت خوک هستند. رایج ترین آن سوسیس گوشت خام خوک - روده خوک پر شده با گوشت چرخکرده یا خرد شده با چاشنی نمک، فلفل و سیر - بود. نام رایج آن - فینگر سوسیس ( بلاروسی: каўбаса, «пальцам пханая» یا به اختصار пальцоўка ) است - که توصیف گویایی از تکنولوژی تولید قدیمی در دسترس قرار می داد. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتهیه گوشت برای بیشتر مردم به سختی امکان پذیر بود، و در اصل تنها در تعطیلات اصلی مسیحی مصرف می گردید، بلا روس ها کمتر تمایل به مصرف گوشت گوسفند و گاو داشته و بیشتر مشتاق مصرف گوشت خوک هستند. رایج ترین آن سوسیس گوشت خام خوک - روده خوک پر شده با گوشت چرخکرده یا خرد شده با چاشنی نمک، فلفل و سیر - بود. نام رایج آن - فینگر سوسیس ( بلاروسی: каўбаса, «пальцам пханая» یا به اختصار пальцоўка ) است - که توصیف گویایی از تکنولوژی تولید قدیمی در دسترس قرار می داد. [ ۱]
wiki: آشپزی بلاروسی