اشپزی برونئی

دانشنامه عمومی

آشپزی برونئی. آشپزی برونئی ( انگلیسی: Bruneian cuisine ) به پخت و پز برونئی مربوط می شود. این آشپزی به شدت تحت تأثیر آشپزی مناطق همجوار، مالزی، سنگاپور[ ۱] و اندونزی، همراه با تأثیرات جانبی از هند، چین، تایلند و ژاپن بوده است. همان گونه که در این منطقه متداول است، ماهی و برنج غذاهای اصلی هستند، هرچند با اینکه گوشت گاو گران است و در نتیجه مصرف آن کمتر رایج است. به دلیل حاکمیت اسلام، مصرف غذا بر اساس مواد غذایی حلال است و از خوردن گوشت خوک اجتناب می شود. الکل در برونئی ممنوع است. [ ۱] در مناطق روستایی، حیوانات شکاری همچون پرندگان جنگلی، گوزن سمبر، و گوزن فریادکش جهت تهیه غذا شکار می شوند.
عکس آشپزی برونئی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس