اشپزی البانیایی

دانشنامه عمومی

آشپزی آلبانیایی. آشپزی آلبانیایی ( انگلیسی: Albanian cuisine ) نماینده ای از آشپزی مدیترانه ای است. هم چنین نمونه ای از رژیم غذایی مدیترانه ای بر اساس اهمیت روغن زیتون، میوه ها، سبزیجات و ماهی است. [ ۱] پخت و پز سنتی آلبانیایی ها، به علت عوامل محیطی که از همه مهم تر به طور تقریبی برای کشت هر نوع سبزی، تره بار و میوه مناسب می باشد، متنوع است. [ ۲] روغن زیتون، قدیمی ترین و رایج ترین روغن گیاهی است که در پخت و پز آلبانیایی استفاده می شود، که از دوران باستان در تمام کشور به خصوص در کرانه ساحلی تولید شده است. [ ۳] [ ۴] [ ۵] [ ۶] [ ۷]
عکس آشپزی آلبانیایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس