اش رشته

پیشنهاد کاربران

آش رشته از معروف ترین آش های ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می خورند. بسته به عادت های خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش خوراک یا خوراک اصلی استفاده می شود. همچنین گاهی در مهمانی ها در فصل زمستان یا در روز سیزده به در یا مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش خوراک استفاده می شود. آش رشته در ماه رمضان جایگاه ویژه ای بین خانواده های ایرانی دارد و از جمله خوراک های مناسب این ماه است.
...
[مشاهده متن کامل]

• لوبیا چیتی که از پیش پخته است. ( در برخی مناطق ایران از لوبیا قرمز استفاده می شود )
• عدس که از پیش پخته است.
• نخود که از پیش پخته است.
• نعنا داغ
• سیر ( دلخواه )
• رشتهٔ آشی
• سبزی آش، شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز.
• پیاز و پیاز داغ
• روغن، نمک و زردچوبه
آب را در ظرفی که به اندازهٔ کافی بزرگ است می گذاریم که جوش بیاید، پس از آن حبوبات شامل لوبیا، عدس و نخود را به آن اضافه می کنیم در این میان در ظرف دیگری پیازهایی را که از پیش خرد کرده ایم در روغن، نمک و زرد چوبه سرخ می کنیم. پس از آنکه محتوی ظرف شامل آب و حبوبات به جوش آمد، سبزی آش را به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا ۲۰ دقیقه بجوشد تا مزهٔ خامی ندهد. پس از این مدت رشتهٔ آشی را اضافه می کنیم و همراه با آن پیاز داغ را هم می ریزیم و آن قدر صبر می کنیم تا رشته پخته شود. رشته زمانی پخته است که به خوبی نرم شده باشد، و رشته ها همگی کمی پهن تر شده باشند ( کمی بیش از ۲۰ دقیقه ) .
هنگامی که رشته آماده شد. در ظرف دیگری نعنا داغ و سیر داغ درست می کنیم به این ترتیب که سیرهایی را که ریز خرد کرده ایم در کمی روغن تفت می دهیم و مقدار بسیار کمی هم به آن زردچوبه می زنیم تا طلایی رنگ شود. در صورت تمایل می شد در هنگامی که پیازها را سرخ می کردیم سیر داغ را هم آماده کنیم و همان موقع به همراه رشته به محتوی ظرف اضافه کنیم تا با بقیهٔ مواد بجوشد ( بسته به سلیقهٔ افراد ) . همچنین برای روی آش علاوه بر سیر داغ از پیاز سرخ شده در روغن ( بدون زردچوبه ) هم استفاده می شود.
برای زیباسازی روی سطح آش، هنگامی که کمی روی آن بسته شد ( به دلیل روغنی که در آن است ) می توان روی آن کمی کشک ریخت و بعد نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ را به آن اضافه کرد.

اش رشتهاش رشتهاش رشتهاش رشته
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/آش_رشته
- آش رشته ؛ آشی که در آن رشته خمیر ریزند. و در تداول اطفال به معنی حجامت است.
Persian legume soup،
در سایت های معتبر حوزه دستور پخت غذا مانند allrecipes. com معمولا علاوه بر نام محلی ( Ash - e Reshteh ) و یا ترجمه تحت الفظی از معادل سازی های معنایی معتبر که نمونه آن در ابتدای نوشتار آورده شده برای آشنایی بهتر مردم جهان با اون غذا استفاده میشه
Ash - e Reshteh
گونه ای خوراک ایرانی از گروه آش ها که ترکیبی است از نخود، لوبیا، عدس، چغندر قرمز، پیاز داغ، سبزی آش و رشته ی آشی٠ و روی آش نیز مقداری کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ میریزند٠

بپرس