اسیدهای چرب امگا - ۶ ( که به آن اسیدهای چرب ω - ۶ یا اسیدهای چرب n - 6 نیز گفته می شود ) خانواده ای از اسیدهای چرب غیراشباع هستند که دارای یک پیوند دوگانه کربن - کربن انتهایی در موقعیت n - 6 هستند که این موقعیت، ششمین پیوند از سمت متیل انتهایی در نظر گرفته می شود.
با افزایش تعداد کربن های موجود در زنجیره، نقطه ذوب اسیدهای چرب افزایش می یابد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبا افزایش تعداد کربن های موجود در زنجیره، نقطه ذوب اسیدهای چرب افزایش می یابد.
wiki: اسید چرب امگا ۶