اسید لینولئیک

دانشنامه عمومی

اسید لینولئیک ( به انگلیسی: Linoleic acid ) یک اسید چرب با فرمول شیمیایی C۱۸H۳۲O۲ است. شکل ظاهری این ترکیب، روغن بی رنگ است.
لینولئیک اسید متعلق به یکی از دو خانواده اسیدهای چرب ضروری است. این یعنی خود بدن نمی تواند آن را سنتز کند و باید آن را از غذاها به دست آورد. در یک رژیم غذایی میزان مناسب این اسید چرب ضروری است. در پژوهش هایی که روی موش های آزمایشگاهی انجام شد، میزان کم این اسیدچرب سبب ریزش موها، پوسته پوسته شدن پوست و تاخیر در بهبود زخم ها مشاهده شد و نقطه ذوب آن منفی ۱۷ درجه سلسیوس است. [ ۴]
اسید لینولئیک چربی غیر اشباع چندگانه اسید چرب امگا ۶ است. این مایع بی رنگ است و در آب، نامحلول می باشد. [ ۵] مصرف این اسید با کاهش خطر بیماری قلبی - عروقی، دیابت و مرگ زودرس مرتبط است. [ ۶] [ ۷] [ ۸] انجمن قلب آمریکا به مردم توصیه می کند که برای کاهش خطر بیماری قلبی - عروقی، چربی اشباع شده را با اسید لینولئیک جایگزین کنند. [ ۹]
سوسک ها و به طور کلی سوسریان پس از مرگ اسید اولئیک و لینولئیک ترشح می کنند که همین موضوع پیامی است به دیگر سوسک ها مبنی بر دوری جستن از محل خطر. این شبیه همان سازوکاری است که در مورچه ها و زنبورها نیز یافت می شود و این حشرات، پس از مرگ، اسید اولئیک را آزاد می کنند. [ ۱۰]
عکس اسید لینولئیکعکس اسید لینولئیکعکس اسید لینولئیک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس