اسپاگتی فیلیپینی

دانشنامه عمومی

اسپاگتی فیلیپینی اقتباسی فیلیپینی از اسپاگتی ایتالیایی با سس بولونی است. این سس کاملاً شیرین دارد که معمولاً از سس گوجه فرنگی شیرین شده با شکر قهوه ای یا کچاپ موز تهیه می شود. معمولاً روی آن هات داگ برش خورده یا سوسیس دودی لانگگانیسا، جینیلینگ ( گوشت چرخ کرده ) و پنیر رنده شده می ریزند. در غذاهای فیلیپینی به عنوان یک غذای راحت در نظر گرفته می شود. معمولاً تقریباً در هر مناسبت خاصی، به ویژه در روز تولد کودکان سرو می شود. [ ۱] [ ۲] [ ۳]
اعتقاد بر این است که قدمت این ظرف به دوره بین دهه ۱۹۴۰ و ۱۹۶۰ بازمی گردد. در طول دوره مشترک المنافع آمریکا، کمبود ذخایر گوجه فرنگی در جنگ جهانی دوم باعث توسعه محلی کچاپ موز شد. [ ۱] [ ۴] [ ۲] اسپاگتی با سس بولونی توسط آمریکایی ها معرفی شد و به گونه ای بهینه سازی شد که با تمایل محلی فیلیپینی به غذاهای شیرین سازگار باشد. [ ۵]
تهیه اسپاگتی فیلیپینی نسبتاً ارزان و آسان است که بخشی از دلیل محبوبیت آن است. ابتدا سیر و پیاز خرد شده را در تابه بزرگی با روغن تفت می دهیم تا کاراملی شوند. جینیلینگ ( گوشت چرخ کرده ) را اضافه می کنیم و می پزیم تا قهوه ای شود. سپس هات داگ های برش داده شده اضافه می شوند، اگرچه می توان آن را با گوشت های فرآوری شده دیگر مانند سوسیس دودی لانگگانیسا، ژامبون، سوسیس وین، کوفته، کالباس، اسپم یا گوشت گاو ذرت جایگزین کرد. [ ۶] [ ۷] قبل از ریختن مخلوط سس و رب گوجه فرنگی در تابه، چند دقیقه دیگر پخته می شود. آب گوشت گاو، سوپ قارچ، یا شیر تبخیر شده نیز ممکن است اضافه شود. [ ۵] این را با کمی سس کچاپ موزی یا شکر قهوه ای شیرین کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه دار می شود. [ ۸] سایر شیرین کننده های رایج عبارتند از شیر تغلیظ شده، شربت یا حتی نوشابه های گازدار. [ ۹] [ ۱۰] آنقدر می جوشانند تا به غلظت مناسب برسد. [ ۸] برخی از افراد از سس اسپاگتی خریداری شده در فروشگاه به عنوان پایه ای برای راحتی استفاده می کنند که در فیلیپین ممکن است در طعم های فیلیپینی فروخته شود. [ ۱۱] [ ۷]
رشته فرنگی پاستا اسپاگتی تقریباً همیشه در فروشگاه خریداری می شود. آنها معمولاً به اندازه ای پخته می شوند که آل دنته آن ها کاملاً هماهنگ باشد. ممکن است آنها را مستقیماً به سس اضافه کرده و از قبل مخلوط کرده یا به طور جداگانه با مقدار زیادی سس که روی آنها ریخته شده سرو شود. [ ۱۱] پنیر رنده شده یا مکعبی ( معمولا چدار ) قبل از سرو اضافه می شود، اگرچه گاهی اوقات پنیر در سس دم کرده یا روی پاستا ذوب می شود. [ ۴] [ ۶]
عکس اسپاگتی فیلیپینیعکس اسپاگتی فیلیپینیعکس اسپاگتی فیلیپینی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران