اسپاگتی باربیکیو

دانشنامه عمومی

اسپاگتی باربیکیو غذایی از ممفیس، تنسی است که اسپاگتی را با سس تهیه شده از گوشت خوک دودی خرد شده یا گوشت خوک کشیده، سبزیجات و سس تنوری ترکیب می کند. [ ۱] [ ۲] در برخی از رستوران های باربیکیو ممفیس به عنوان غذای جانبی سرو می شود. [ ۳] Southern Living این غذا را نمادین و «شاید غیرمعمول ترین خلق شهر» نامید. [ ۴] HuffPost آن را «یک کالای اصلی ممفیس» نامید. [ ۵]
اسپاگتی باربیکیو را می توان با گوشت خوک کشیده[ ۶] یا گوشت خوک دودی رنده شده درست کرد. «نیم سس مارینارا و نیم سس باربیکیو» است، [ ۷] گاهی با پیاز و فلفل همراه است، و قبل از افزودن گوشت خوک می پزد. قوام آن نزدیک به سس باربیکیو است. [ ۶] اسپاگتی پخته می شود تا نرم شود، سپس در سس تند ریخته می شود. [ ۸] [ ۹] این غذا به عنوان پیش غذا[ ۵] و گاهی به عنوان غذای اصلی سرو می شود.
این غذا توسط آشپز سابق راه آهن بردی وینسنت اختراع شد که یک رستوران باربیکیو به نام بردی و لیلز افتتاح کرد. [ ۴] در سال ۱۹۸۰، فرانک و هیزل ورنون رستوران را خریدند و نام آن را به فروشگاه باربیکیو تغییر دادند. وینسنت همچنین دستور تهیه اسپاگتی باربیکیو را به جیم نیلی، که Bar - BQ بین ایالتی را در اواخر دهه ۱۹۷۰ افتتاح کرد، آموزش داد. بین ایالتی دستور پخت سس را اصلاح کرد و «گوشت پشتی اضافی» را از یک قفسه دنده اضافه کرد و آن را در یک قابلمه با فلفل و پیاز پخت. [ ۴]
رستوران ایالت پارک در کمبریج، ماساچوست، یک «اسپاگتی باربیکیو ممفیس» را سرو می کند که از گوشت خوک کشیده شده در مارینارا استفاده می کند که از سس باربیکیو به عنوان پایه آن استفاده می کند. [ ۷]
به گفته جان شلتون رید، «اسپاگتی باربیکیو به اسپاگتی بولونیزی است، همان طور که فلفل سینسیناتی از انواع تکس - مکس است». [ ۱۰] اسپاگتی فیلیپینی، اسپاگتی است که با سس کچاپ موز سس شده و روی آن هات داگ قرار داده شده است. [ ۱۱]
عکس اسپاگتی باربیکیو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران