اسپاگتی آلا نرانو. اسپاگتی آلا نرانو یک غذای پاستا ایتالیایی است که در دهکده ایتالیایی نرانو در شبه جزیره سورنتو اختراع شد. مواد اصلی آن پاستا، کدو سبز سرخ شده و پنیر پروولون دل موناکو ( یا پنیر کاچیوکاوالو ) است. [ ۱]
روایتهای مختلفی در مورد خاستگاه این غذا بیان می شود که اصلی ترین آنها به صاحب رستورانی به نام ماریا گرازیا در اواسط دهه ۱۹۵۰ اشاره می کند. [ ۲] این رستوران هنوز هم تا به امروز وجود دارد.

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفروایتهای مختلفی در مورد خاستگاه این غذا بیان می شود که اصلی ترین آنها به صاحب رستورانی به نام ماریا گرازیا در اواسط دهه ۱۹۵۰ اشاره می کند. [ ۲] این رستوران هنوز هم تا به امروز وجود دارد.


wiki: اسپاگتی آلا نرانو