اسپاگتی الا نرانو

دانشنامه عمومی

اسپاگتی آلا نرانو. اسپاگتی آلا نرانو یک غذای پاستا ایتالیایی است که در دهکده ایتالیایی نرانو در شبه جزیره سورنتو اختراع شد. مواد اصلی آن پاستا، کدو سبز سرخ شده و پنیر پروولون دل موناکو ( یا پنیر کاچیوکاوالو ) است. [ ۱]
روایتهای مختلفی در مورد خاستگاه این غذا بیان می شود که اصلی ترین آنها به صاحب رستورانی به نام ماریا گرازیا در اواسط دهه ۱۹۵۰ اشاره می کند. [ ۲] این رستوران هنوز هم تا به امروز وجود دارد.
عکس اسپاگتی آلا نرانوعکس اسپاگتی آلا نرانو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران