اسفاناخیه

پیشنهاد کاربران

آش طبی است. روش پخت: گوشت را پاک کنند و بشویند و در دیگ نهند بجنبانند تا آب آن خشک شود. بعد از آن زیره و گشنیز کوفته و مغز پیاز نیک کوفته و مغز پیاز نیم کوفته و پاره ای دارچین و روغن کنجد در آن ریزند تا گوشت غرق شود و اسفاناخ ( اسفناج ) خرد کنند و در آن اندازند و میپزد تا آب گم شود. بعد از آن آب به اندازه در دیگ کنند و چنان که عادت است میپزند تا آب کم شود و آتش نرم برافروزند تا پخته شود. و در آن میان پاره ای برنج پاک شسته در آن ریزند تا تمام پخته شود.
...
[مشاهده متن کامل]

غذایی است معتدل و در حرارت باید میل کرد.
طبع سینه را گرم نگه دارد و نافع سرفه است اما باد انگیز و از قفای آن دارچین خورند