اسرولا

دانشنامه عمومی

آسرولا. آسِرولا میوه ای گرمسیری است که در هند غربی و شمال آمریکای جنوبی می روید. این میوه در هندوستان نیز کشت می شود. [ ۲] آسرولا میوه ای با طعم شیرین و دارای مقدار بسیار زیادی ویتامین ث می باشد.
این میوه از تیرهٔ مالپیگیاسه ( Malpighiaceae ) است.
ویتامین ث موجود در آسرولا در قرص ضدچروک ایمدین استفاده می شود و در ساخت کلاژنهای جدید کاربرد بسیار زیادی دارد. [ ۳]
عکس آسرولا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران