استیک گردن ( انگلیسی: Chuck steak ) یک برش گوشت گاو است و جزئی از برش فرعی ( sub - prime ) ( برش های گوشتی بعد از برش های اصلی و اولیه تقسیم لاشه ) می باشد که به نام گردن معروف است. [ ۱]
استیک گردن به طور معمول به فرم برش مستطیل شکل است که دارای ضخامتی برابر با ۲٫۵ سانتی متر ( ۱ اینچ ) بوده و شامل بخش هایی از استخوان های شانه است، به خاطر فرم استخوان شانه در سطح مقطع که همانند عدد هفت انگلیسی ( 7 ) است، به نام استیک سون - بن ( 7 - bone steak ) معروف است.
روست ( roast ) یا استیک گردن استخوانی یکی از با صرفه ترین برش های گوشت گاو است. در بریتانیا، این برش از گوشت به طور معمول با نام «استیک تفت آب پزی» ( braising steak ) نامیده می شود. این گوشت به علت داشتن طعم قوی و داشتن تعادل بین گوشت و چربی، در تهیه گوشت چرخ کرده مورد استفاده قرار می گیرد و به همین خاطر دارای محبوبیت خاصی در بین مصرف کنندگان است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاستیک گردن به طور معمول به فرم برش مستطیل شکل است که دارای ضخامتی برابر با ۲٫۵ سانتی متر ( ۱ اینچ ) بوده و شامل بخش هایی از استخوان های شانه است، به خاطر فرم استخوان شانه در سطح مقطع که همانند عدد هفت انگلیسی ( 7 ) است، به نام استیک سون - بن ( 7 - bone steak ) معروف است.
روست ( roast ) یا استیک گردن استخوانی یکی از با صرفه ترین برش های گوشت گاو است. در بریتانیا، این برش از گوشت به طور معمول با نام «استیک تفت آب پزی» ( braising steak ) نامیده می شود. این گوشت به علت داشتن طعم قوی و داشتن تعادل بین گوشت و چربی، در تهیه گوشت چرخ کرده مورد استفاده قرار می گیرد و به همین خاطر دارای محبوبیت خاصی در بین مصرف کنندگان است.

wiki: استیک گردن