استیک تاتار

دانشنامه عمومی

استیک تاتار ( به انگلیسی: Steak tartare ) نام غذایی گوشتی است که به صورت خام سرو می شود. برای تهیه این غذا از گوشت گاوی که دارای کیفیت بالا و بدون چربی باشد استفاده می شود و آن را یا چرخ کرده یا خیلی خوب قطعه قطعه می کنند و با نمک، فلفل و سبزیجات مزه دارش می نمایند. سپس آن را به شکل یک تودهٔ تپه مانند درون بشقاب گذاشته و بالایش را کنگره کنگره کرده و زردهٔ تخم مرغ خامی را روی آن قرار می دهند. این غذا معمولاً همراه با کبر، جعفری خردشده و پیاز سرو می شود.
گمان می رود خاستگاه این غذا استان های بالتیکی روسیه باشد که تاتارهای ساکن در آن نواحی در قرون وسطی گوشت قرمز را با چاقویشان نوار نوار بریده و آن را به صورت خام می خوردند.
عکس استیک تاتارعکس استیک تاتارعکس استیک تاتارعکس استیک تاتار
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران