استیلتن

دانشنامه آزاد فارسی

اِستیلتُن (Stilton)
پنیر پُرچرب (۳۰ تا ۵۰ درصد چربی) با رگه های آبی داخلی. از شیر کامل عمل آمده تهیه می شود و ۳۳ درصد تا ۳۵ درصد آب دارد. دارای طعم شیرین است و در چهار تا شش ماه عمل می آید. این نوع پنیر، هنوز، در منشأ اصلی اش، ملتون موبری در لسترشر انگلستان و اطراف آن، تولید می شود، اما نامش از دهکده ای در کیمبریج شر، ۱۰کیلومتری جنوب غربی پیتربارو، گرفته شده است. در ۱۹۶۶ پنیرهای استیلتن را با نام تجاری پنیر استیلتن ثبت کردند.

پیشنهاد کاربران

بپرس