استریفیکاسیون

دانشنامه عمومی

استری شدن یا استریفیکاسیون یک نام عمومی برای واکنشی است که دو ماده ( عمدتا یک الکل و یک اسید ) یک مولکول استر ( شیمی ) را ایجاد می نمایند. استرها در شیمی آلی و مواد زیستی معمول بوده و اغلب بوی خاص و میوه مانند یا گل مانندی دارند. این موضوع مبین کاربرد آنها در صنعت غذا و خوشبو کننده ها است. همچنین پیوندهای استری در بسیاری از پلیمرها یافت می شود. [ ۱] در شکل زیر یک واکنش استری شدن ( استگلیش ) نمایش داده شده است:[ ۲]
استرها را می توان با روشهای بسیاری از جمله استری کردن کربوکسیلیک اسیدها، آلکیل دار کردن نمک های کربوکسیلاتی، ترانس استری کردن، کربونیل دار کردن، افزایش اسید کربوکسیلیک به آلکن ها و بسیاری روش های دیگر تهیه می شود می گویند.
بسیاری از استرها بوی میوه مانند خاصی دارند که به طور طبیعی در روغن های طبیعی گیاهان یا عصاره های طبیعی وجود دارد. این موضوع سبب استفاده آن ها در مواد طعم دهنده و خوشبو کننده های مصنوعی شده است.
عکس استریفیکاسیون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس