اریادنا اسکریابینا

پیشنهاد کاربران

آریادنا آلکساندرونا اسکریابینا ( روسی: Ариадна Александровна Скрябина؛ همچنین به عنوان سارا نوت و رجینا شناخته می شود؛ ۲۶ اکتبر ۱۹۰۵ – ۲۲ ژوئیه ۱۹۴۴ ) ؛ موسیقی دان، شاعر و نویسنده اهل امپراتوری روسیه و از فعالان مقاومت فرانسه بود که توسط یک مأمور شبه نظامی فرانسه به قتل رسید.
...
[مشاهده متن کامل]

پس از مرگش او مدال صلیب جنگ و همچنین مدال مقاومت را دریافت کرد.
آریادنا بزرگ ترین دختر آهنگساز روسی، الکساندر اسکریابین، و تاتیانا اشلتزر بود. پس از مرگ پدرش، آدریانا نام خانوادگی او را برگزید و پس از مرگ مادرش به فرانسه رفت. او که شاعر بود، شعرهایش را منتشر می کرد و بخشی از دایره ادبی جماعت روس در فرانسه بود. او سه بار ازدواج کرد، آخرین ازدواج وی با یک شاعر به نام دیوید کنوت بود. او و همسرش از ایده های تجدیدنظرطلبی صهیونیستی حمایت می کردند. او که به عنوان یک مسیحی ارتدکس غسل تعمید شده بود، پس از ازدواج با دوید، یهودی شده و نامش را به سارا تغییر داد.
در اشغال فرانسه توسط آلمان، او سازمانده و همچنین عضو فعال مقاومت یهودی فرانسه در جنوب این کشور بود. او در شهر تولوز توسط یک مأمور شبه نظامی فرانسه کمی قبل تر از سقوط حکومت ویشی کشته شد.
آریادنا، بزرگ ترین دختر اسکریابین و اشلتزر، در شهر ایتالیایی بوگلیاسکو به دنیا آمد. در آوریل ۱۹۱۵، پدر آریادنا به دلیل سپتیسمی درگذشت و خانواده آریادنا بدون سرپناه مالی ماندند. اما به دلیل تلاش های دوستان خانوادگی، همسر قانونی اسکریابین موقعیت آریادنا و خواهرانش مارینا و جولیان را به عنوان فرزندان اسکریابین را به رسمیت شناخت و در نتیجه، آنها اجازه یافتند که نام او را بر خود بگذارند.
در سال ۱۹۱۸، قحطی سراسر مسکو را فراگرفت و اشلتزر فرزندان خود را به اوکراین، کیو، برد که تحت تأثیر قحطی نبود.
در ژانویه ۱۹۲۲، دانشگاه آریادنا بسته شد و مادرش نیز در مارس فوت کرد و در گورستان نووودویچی به خاک سپرده شد. سپس آریادنا به پاریس فرستاده شد تا با عمویش زندگی کند.
در پاریس با همسر آینده اش دوید نوت، یک شاعر روسی یهودی، آشنا شد. آن ها با اضطراب شاهد رشد احساسات ضد صهیونیستی در اروپا به خصوص در آلمان بودند.
در اوایل ۱۹۳۹، دوید و آریادنا توانستند نشریه ای را تحت عنوان «تصدیق» تأسیس کنند که هدف آن بیداری وجدان ملی یهودیان بود. دوید نه تنها سردبیر، بلکه به عنوان روزنامه نگار نیز در آن فعالیت می کرد. این روزنامه برای یهودیان در پاریس یک رویداد مهم محسوب می شد و در اوت ۱۹۳۹، نوت ها به بیست و یکمین کنگره جهانی صهیونیسم دعوت شدند.

اریادنا اسکریابینااریادنا اسکریابینااریادنا اسکریابینااریادنا اسکریابینااریادنا اسکریابینا
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/آریادنا_اسکریابینا