اره پا
واژه نامه بختیاریکا
دانشنامه عمومی
آره پا. آره پا ( اسپانیایی: Arepa ) نوعی غذاست که از خمیر یا آردِ ذرت تهیه می شود و خاستگاه آن کشورهای کلمبیا و ونزوئلا است. [ ۱] این غذا به طور روزانه و معمولاً با انواع پنیر و آووکادو در این کشورها صرف می شود.
آره پا به شیوه های گوناگونی طبخ می شود و بر حسب منطقه، ممکن است افزودنی های متفاوتی داشته باشد. این غذا، علاوه بر کشورهای یادشده، در پاناما، پورتوریکو، جمهوری دومینیکن، ترینیداد و توباگو و جزایر قناری هم رواج دارد. [ ۲]
در سال ۲۰۱۱ میلادی، کارشناسان غذایی سی ان ان، در مقاله ای تحت عنوانِ «۵۰ غذای خوشمزهٔ دنیا»، «آره پا» را به عنوان بیستمین غذای خوشمزهٔ جهان برگزیدند. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفآره پا به شیوه های گوناگونی طبخ می شود و بر حسب منطقه، ممکن است افزودنی های متفاوتی داشته باشد. این غذا، علاوه بر کشورهای یادشده، در پاناما، پورتوریکو، جمهوری دومینیکن، ترینیداد و توباگو و جزایر قناری هم رواج دارد. [ ۲]
در سال ۲۰۱۱ میلادی، کارشناسان غذایی سی ان ان، در مقاله ای تحت عنوانِ «۵۰ غذای خوشمزهٔ دنیا»، «آره پا» را به عنوان بیستمین غذای خوشمزهٔ جهان برگزیدند. [ ۳]
wiki: آره پا
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید