ارد نخودچی

دانشنامه عمومی

آرد نخودچی. آرد نخودچی آردی است که از نخودچی پوست گرفته و بی نمک تهیه می شود. نخودچی را می کوبند یا آسیاب می کنند و آن را با الک بسیار ریز برای نرم و صاف شدن الک می کنند. آرد نخودچی در شیرینی پزی هم مصرف می شود.
عکس آرد نخودچی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

آرد نخودچی ؛ نرم کوفته و بیخته آن که از آن شیرینی پزند و در کوفته کنند.
Chickpea flour

بپرس