ادوبو

دانشنامه عمومی

ادوبو ( انگلیسی: Philippine adobo ) یک غذای فیلیپینی و فرایند پخت و پز محبوب در غذاهای فیلیپینی است که شامل گوشت، غذاهای دریایی یا سبزیجات است که در سرکه، سس سویا، سیر، برگ بو و دانه های فلفل سیاه ترشی می شوند، که در روغن قهوه ای می شوند و در ماریناد می جوشند. گاهی اوقات این غذای ملی غیررسمی در فیلیپین در نظر گرفته شده است.
عکس ادوبو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران