ادریان رلاند

دانشنامه عمومی

آدریان رلاند. آدریان رلاند ( زاده ۱۷ ژوئیه ۱۶۷۶ در دی ریپ هلند شمالی – مرگ ۵ فوریه ۱۷۱۸ در اوترخت ) [ ۱] خاورشناس، نقشه نگار و واژه شناس برجسته هلندی بود. [ ۲] با وجود اینکه او هرگز هلند را ترک نکرد، کمک های قابل توجهی به زبان شناسی و نقشه برداری خاورمیانه و آسیا از جمله ایران، ژاپن و سرزمین های مقدس کرد. او همچنین با نام آدریان ریلند، ریلانت و هادریانوس رلاندوس نیز شناخته می شود. [ ۳]
رلاند پسر یوهانس رلاند، کشیش پروتستان، و آگجه پرینس بود، که در دهکده کوچک «د ریجپ» در هلند شمالی زندگی می کردند. برادر آدریان، پیتر ( ۱۶۷۸–۱۷۱۴ ) ، وکیلی با نفوذ در هارلم بود. رلاند برای اولین بار در ۱۱ سالگی زبان لاتین را در آمستردام آموخت و در سال ۱۶۹۳ در ۱۷ سالگی در دانشگاه اوترخت، [ ۱] در رشته الهیات و فلسفه ثبت نام کرد. او که در ابتدا به زبان عبری و سریانی علاقه داشت، بعدها شروع به مطالعه عربی کرد. در سال ۱۶۹۹، پس از اخذ مدرک دکترای خود در اوترخت، به لیدن نقل مکان کرد و معلم پسر هانس ویلم بنتینک، ارل اول پورتلند شد. [ ۴] ارل دوم پورتلند از او دعوت کرد که به انگلستان برود، اما رلاند به دلیل وخامت حال پدرش نپذیرفت.
در سال ۱۶۹۹، رلاند استاد فیزیک و متافیزیک در دانشگاه هاردرویک منصوب شد. در این مرحله از زندگی، او به دانش خوبی از زبان های عربی، عبری و دیگر زبان های سامی دست یافت. [ ۵] در سال ۱۷۰۱، در سن ۲۵ سالگی، به عنوان استاد زبان های شرقی در دانشگاه اوترخت منصوب شد. او در سال ۱۷۱۳ به تدریس زبان های باستانی عبری نیز پرداخت. بعدتر جایگاه او به کرسی دوران باستان یهودی ارتقا یافت. [ ۶]
رلاند به دلیل تحقیقات خود در مطالعات اسلامی و زبان شناسی شهرت یافت. فعالیت او زبان شناسی تطبیقی است. علاوه بر این، او به مطالعه زبان فارسی پرداخت و به ارتباط اساطیر شرقی با عهد عتیق علاقه مند بود. او در سال ۱۷۰۸ اثری دربارهٔ اسطوره های آسیای شرقی به نام "سه فصل از پایان نامه های متفرقه" منتشر کرد. علاوه بر این، او پیوند زبان مالایی را با فرهنگ لغت های غربی اقیانوس آرام "ویلم شوتن" و "ژاکوب لو مایر" کشف کرد.
رلاند، از طریق گردآوری متون عربی، دو جلد از "دربارهٔ دیانت محمدی" را در سال ۱۷۰۵ تکمیل کرد. این اثر، که در سال ۱۷۱۷ گسترش یافت، اولین بررسی عینی از عقاید و اعمال اسلامی در نظر گرفته شد[ ۷] و به سرعت به یک اثر مرجع در سراسر اروپا تبدیل شد و به هلندی، انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و اسپانیایی ترجمه شد.
عکس آدریان رلاندعکس آدریان رلاندعکس آدریان رلاندعکس آدریان رلاندعکس آدریان رلاند
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس