اجاق القایی

دانشنامه عمومی

اجاق القایی یا اجاق اینداکشن ( به انگلیسی: Induction cooking ) نسل سوم اجاق های الکتریکی است که برای گرم کردن ظرف پخت وپز، از گرمایش القایی به جای رسانش گرمایی سود می برد. در این گونه اجاق الکتریکی از المنت گرمایی و شعله خبری نیست و به جای آن، از فِرّومغناطیس و القای مغناطیسی سود برده می شود. این گونه اجاق در مقایسه با دیگر اجاق های الکتریکی و گازی از بازده بیشتری برخوردار است. [ ۱] [ ۲]
عکس اجاق القایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس