اتاق دود

فرهنگستان زبان و ادب

{smokehouse} [علوم و فنّاوری غذا] محل یا محفظۀ دود دادن مواد غذایی

پیشنهاد کاربران

اتاق دود ( گاز ) :[ اصطلاح مرغ داری] به منظور اجرای عملیات بهداشتی، تخم ها را در اتاق دود، قبل از ورود به دستگاه جوجه کشی ضد عفونی می کنند. در مورد خاص تخم مرغ به عنوان مثال تخم ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه
...
[مشاهده متن کامل]
در اتاقی با دمای 22 درجه ی سانتیگراد و رطوبت نسبی 70 درصد در معرض گازی که از پاشیدن 120 سی سی فرمالین بر 60 گرم پِرمنگنات پتاسیم متصاعد می گردد، قرار می دهند. این اعداد برای 2/8 متر مکعب فضا مناسب می باشند. در درون اتاق دود باید هوا در چرخش باشد.

بپرس