ابراهیم اقامحمدی

پیشنهاد کاربران

ابراهیم آقامحمدی نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حوزهٔ انتخابیهٔ خرم آباد و دوره در استان لرستان است. آقامحمدی در سال ۱۳۴۱ دریکی از روستاهای تابعه شهرستان خرم آباد زاده شد.
...
[مشاهده متن کامل]

تحصیلات ابتدایی را در روستا و دوره راهنمایی و دبیرستان را در شهر خرم آباد به پایان برد. وی به مبارازات پنهان و آشکار با رژیم پهلوی و تلاش در جهت برقراری حاکمیت اسلامی روی آورد که در نتیجهٔ دوبار احضار ساواک به تحت تعقیب قرار گرفتن از جانب ساواک قرار گرفت که باعث گردید به زندگی مخفیانه در کنار فعالیت سیاسی اش در شهر خرم آباد تا انقلاب ۱۳۵۷ روی بیاورد. آقامحمدی پست های مدیریتی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان بازرسی کل کشور، شورای نگهبان، دانشگاه تهران و مدیرعاملی کفش ملی را در سابقه خود دارد. همچنین به عنوان یک روزنامه نگار به نقد و نظر بررسی مسائل اجتماعی و اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و هنری پرداخته و صاحب امتیاز و مدیر مسئول هفته نامه افلاک لرستان نیز می باشد.
وی در دور نهم مجلس شورای اسلامی با کسب و اختصاص دادن ۸۹۶۴۹رای ( کسب بالاترین رای در تاریخ لرستان ) ماخوذه به خود به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی شهر خرم آباد و دوره استان لرستان برگزیده شد؛ و در مجلس شورای اسلامی با توجه به سوابق شغلی و توانایی اش به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی پیوست.
با انتخابات دوم خرداد ۱۳۷۶ و روی کار آمدن دولت سید محمد خاتمی؛ آقامحمدی که از مخالفین تفکرات و مشی خاتمی و جناح دوم خردادی ها بود دیگر نه در دولت جایی داشت و نه خود تمایلی به ماندن در دولت داشت؛ لذا به خواست سید ابراهیم رئیسی که در آن زمان رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود به آن سازمان رفته و در سمت معاون رئیسی و همچنین نماینده ویژه رئیس سازمان بازرسی کل کشور می نشیند.
بعد از اتفاقات مجلس ششم شورای اسلامی و تنش های به وجود آمده با رهبر ایران و نهادهای تحت امر وی، شورای نگهبان که از نهادهای تحت امر رهبری ایران است و از این رو مخالف شدید نمایندگان تحصن کننده و امضا کننده های نامه به رهبری معروف به نامه جام زهر بود. شورای نگهبان احتیاج به یک شخص کاملاً هم جهت با خود و در عین حال امنیتی جهت پرونده سازی و در نتیجه قلع و قم و رد صلاحیت مخالفین خود و رهبری برآمد تا دیگر در عرصه انتخابات های بعد از حضور آن افراد و هم اندیشانشان جلوگیری کند؛ و با توجه به سوابق و مشی ابراهیم آقامحمدی، وی را مناسب ترین فرد جهت تحقق خواسته خود دانسته و با درخواست و مشورت با سید ابراهیم رئیسی رئیس وقت سازمان بازرسی کل کشور که در آن زمان مسئول مستقیم آقامحمدی بود از وی خواستار انتقال آقامحمدی که یکی از معاونین کلیدی رئیسی بود جهت تحقق خواسته تمام اصولگرایان ( جناح راست ) و موافقین حکومت و رهبری شدند که با موافقت رئیسی؛ آقامحمدی به ریاست معاونت اسناد شورای نگهبان و ریاست اداره بررسی صلاحیت ها منصوب شد. اینگونه بود که وی با پرونده سازی علیه تمامی نماینده های امضاء کننده نامه به رهبری و حتی همفکران و موافقین و هر کسی که با آنها کوچکترین ارتباطی داشت و کاندید انتخابات شدند که در انتخابات بعدی بیش از ۴۰۰۰ نفر می شدند را رد صلاحیت کرد. این رد صلاحیت ها با تحصن و استعفاء جمعی از نمایندگان مجلس ششم روبرو شد.

ابراهیم اقامحمدی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/ابراهیم_آقامحمدی

بپرس