ابجوی بشکه ای

دانشنامه عمومی

آبجوی بشکه ای. اصطلاح آبجوی بدون چاشنی یا آبجوی بشکه ای ( در آلمانی ungespundetes Bier بمعنای آبجوی درپوش گذاشته نشده ) از اصطلاحاً آبجوسازی در مورد زمان تخمیر و رسیدگی آبجو گرفته شده است. اشاره به سوراخی است که در قسمت بالای بشکه قرار دارد و برای تساوی فشار در بشکه های چوبی در طی فرایند تخمیر کمک تعبیه شده است. هر بشکه، در مدت تخمیر دی اکسید کربن تولید می کند و بنابراین فشار بیش از حد می تواند در بشکه به فشار درونی بالا، سرریز محتوا یا حتی انفجار بیانجامد.
آبجو بشکه ای معمولاً در فرانکونیا، و بدون مخروط چوبی به عنوان سرپوش بر روی سوراخ بشکه در قسمت بالایی آن تخمیر می شود و بنابراین در مقایسه با سایر آبجوها میزان دی اسید کربن کمتری دارد. [ ۱]
عکس آبجوی بشکه ای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس