فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
آبجوسازی. آبجوسازی ( به انگلیسی: Brewing ) تولید آبجو با قرار دادن مواد دارای نشاسته، عموماً غلات و به ویژه جو[ ۱] در آب ( خیساندن مالت ) و تخمیر مایع به دست آمده با استفاده از مخمر است. این عمل ممکن است در کارخانه آبجوسازی و به صورت تجاری انجام شود یا در خانه و به وسیله آبجوساز خانگی و همین طور با روش های سنتی مختلفی مانند روش بومی های برزیل برای ساختن کایوم. [ ۲] آبجوسازی از سده ششم پیش از میلاد وجود داشته و برخی شواهد نشان می دهند که تمدن های در حال ظهوری چون مصر باستان[ ۳] و تمدن های میان رودان به آبجوسازی می پرداختند. [ ۴] از سده نوزدهم میلادی صنعت آبجوسازی بخشی از اقتصاد اکثر کشورهای غربی شده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف
wiki: آبجوسازی
مترادف ها
ابجوسازی
ابجوسازی، کارخانه ابجوسازی
فارسی به عربی
پیشنهاد کاربران
بوزه خانه. [زَ / زِ ن َ / ن ِ ] ( اِ مرکب ) جایی که در آن بوزه سازند. ( ناظم الاطباء ) ( فرهنگ فارسی معین ) :
گر از بوزه خانه رسد بوزه کم
چو بوزه کف خویش ساید بهم.
ملاطغرا ( آنندراج ) .
گر از بوزه خانه رسد بوزه کم
چو بوزه کف خویش ساید بهم.
ملاطغرا ( آنندراج ) .