آباچا. آباچا ( نام علمی: Musa textilis ) نام یک گونه از سرده موز است. آباچا در زبان فیلیپینی با نام علمی musa txtilis، یک گونه از خانواده موزها می باشد. این گونه موز بومی فیلیپین است. همچنین این گونه موز در مزارع ذرت کشورهایی همچون اکوادور، فیلیپین و کاستاریکا کشت می شود. این گونه در فیلیپین در ایالت مانیل رشد و نمو پیدا می کند. از چوب لین گونه درخت موز دز ساخت الیاف های مختلف استفاده می شود. این گیاه تا ۱۳–۲۲ فوت ( ۴٫۰–۶٫۷ ) ساقه و برگهایش تا ۱۲ فوت ( ۳٫۷ ) رشد می کند. الیاف تولید شده از چوب این گیاه در ساخت پدرها و انواع رنگ ها استفاده می شود.
زمانی که این گیاه به خوبی رشد کرد برای تولید الیاف طبیعی استفاده می شود. از چوب این گیاه همچنین برای تولید کاغذ و برگ هایش برای تولید چای کیسه ای استفاده می شود.
زمانی که این گیاه به خوبی رشد کرد برای تولید الیاف طبیعی استفاده می شود. از چوب این گیاه همچنین برای تولید کاغذ و برگ هایش برای تولید چای کیسه ای استفاده می شود.
wiki: آباچا
آباچا (غذا). آباچا ( انگلیسی: Abacha ) که به نام سالاد آفریقایی هم معروف است گونه ای خوراکی است که خاستگاه آن به مردم ایگبو در بخش جنوب شرقی کشور نیجریه بازمی گردد. [ ۲] [ ۱] [ ۳] آباچا بر اساس ریشه یا همان غده مانیوک تهیه می شود.
مانیوک، ماده اصلی برای تهیه آباچا است و هر ۱۰۰ گرم از این غده به صورت خام و نپخته دارای ۳۸٫۱ گرم کربوهیدرات است. هر وعده غذایی متوسط از آباچا، دارای ۳۷۳ کالری است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمانیوک، ماده اصلی برای تهیه آباچا است و هر ۱۰۰ گرم از این غده به صورت خام و نپخته دارای ۳۸٫۱ گرم کربوهیدرات است. هر وعده غذایی متوسط از آباچا، دارای ۳۷۳ کالری است.
wiki: آباچا (غذا)