آب یخنی. آب یَخْنی
اصطلاحی در آشپزی. آبی است که موادی چون، گوشت، قلم، مرغ، بوقلمون، ماهی، و میگو را به همراه برخی تره بار در آن می جوشانند و پس از صاف کردن به مایۀ سوپ، سُس، خورش، و آب گوشت اضافه می کنند. آب یخنی را به نامِ ماده ای می نامند که در آن جوشانده و مغز پخت یا نیم پز کرده اند؛ مانند، آب مرغ و آب قلم. آشپزها نگه داری انواع آب یخنی را در آشپزخانه برای مایه دار کردن انواع غذاها توصیه می کنند.
اصطلاحی در آشپزی. آبی است که موادی چون، گوشت، قلم، مرغ، بوقلمون، ماهی، و میگو را به همراه برخی تره بار در آن می جوشانند و پس از صاف کردن به مایۀ سوپ، سُس، خورش، و آب گوشت اضافه می کنند. آب یخنی را به نامِ ماده ای می نامند که در آن جوشانده و مغز پخت یا نیم پز کرده اند؛ مانند، آب مرغ و آب قلم. آشپزها نگه داری انواع آب یخنی را در آشپزخانه برای مایه دار کردن انواع غذاها توصیه می کنند.
wikijoo: آب_یخنی