آب نبات جرقه ای. آب نبات جرقه ای یک آب نبات متعلق به شرکت Zeta Espacial S. A است. مواد تشکیل دهنده آبنبات ترقه شامل قند، لاکتوز ( قند شیر ) و طعم دهنده است، که با آب نبات سخت معمولی تفاوت دارد. علت به صدا درآمدن آن در تماس با رطوبت دهان، وجود ماده ای اضافی در آن نیست بلکه روش ساخت آن است. آبنبات جرقه ای را در انتهای مراحل ساخت، با فشار زیاد در تماس با دی اکسید کربن قرار می دهند. این کار باعث محبوس شدن حباب های دی اکسید کربن درون آبنبات می شود. وقتی آب نبات در تماس با بزاق دهان قرار می گیرد دی اکسید کربن حبس شده درون آبنبات آزاد شده و صدا تولید می کند. آب نبات جرقه ای را شیمی دانی به نام “ویلیام میشل” اختراع کرد.
این کانسپت توسط شیمیدانان ویلیام میشل در ۱۲ دسامبر ۱۹۶۱، [ ۱] [ ۲] اختراع شد، اما آب نبات تا سال ۱۹۷۵ توسط جنرال فودز به مردم عرضه نشده بود؛ که در سال ۱۹۸۳ با استناد به عدم موفقیت در بازار و ماندگاری نسبتاً کوتاه آن، آن را ترک کردند.
آبنبات ترقه با حل کردن قندها در آب تهیه می شود و در ۳۲۰ درجه فارنهایت ( ۱۶۰ درجه سلسیوس ) تبخیر می شود و تا زمانی که مقدار آب آن ۳٪ همراه با جرم باشد. [ ۳] سپس مخلوط آب و شکر تا ۲۸۰ درجه فارنهایت ( ۱۳۸ درجه سلسیوس ) خنک می کنند، و در حالی که به شدت با هم همزده می شود با دی اکسید کربن با ۷۳۴٬۷۹۷ پوند بر اینچ مربع ( ۵۰٬۰۰۰٫۰ اتمسفر استاندارد ) [ ۳] سپس این مخلوط تحت فشار نگه داشته می شود و اجازه می دهد تا خنک و جامد شود و حباب های دی اکسید کربن را در آب نبات ها جاسازی می کنند. [ ۳] اکثر حباب های دی اکسید کربن حاصل بین ۲۲۵–۳۵۰ نانومتر ( ۸٫۹×۱۰−۶–۱٫۳۸×۱۰−۵ اینچ ) قطر هستند. [ ۳] وقتی فشار روی آب نبات خنک شده جامد شد رها شود، به تکه هایی در اندازه متفاوتی تغییر می کند. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین کانسپت توسط شیمیدانان ویلیام میشل در ۱۲ دسامبر ۱۹۶۱، [ ۱] [ ۲] اختراع شد، اما آب نبات تا سال ۱۹۷۵ توسط جنرال فودز به مردم عرضه نشده بود؛ که در سال ۱۹۸۳ با استناد به عدم موفقیت در بازار و ماندگاری نسبتاً کوتاه آن، آن را ترک کردند.
آبنبات ترقه با حل کردن قندها در آب تهیه می شود و در ۳۲۰ درجه فارنهایت ( ۱۶۰ درجه سلسیوس ) تبخیر می شود و تا زمانی که مقدار آب آن ۳٪ همراه با جرم باشد. [ ۳] سپس مخلوط آب و شکر تا ۲۸۰ درجه فارنهایت ( ۱۳۸ درجه سلسیوس ) خنک می کنند، و در حالی که به شدت با هم همزده می شود با دی اکسید کربن با ۷۳۴٬۷۹۷ پوند بر اینچ مربع ( ۵۰٬۰۰۰٫۰ اتمسفر استاندارد ) [ ۳] سپس این مخلوط تحت فشار نگه داشته می شود و اجازه می دهد تا خنک و جامد شود و حباب های دی اکسید کربن را در آب نبات ها جاسازی می کنند. [ ۳] اکثر حباب های دی اکسید کربن حاصل بین ۲۲۵–۳۵۰ نانومتر ( ۸٫۹×۱۰−۶–۱٫۳۸×۱۰−۵ اینچ ) قطر هستند. [ ۳] وقتی فشار روی آب نبات خنک شده جامد شد رها شود، به تکه هایی در اندازه متفاوتی تغییر می کند. [ ۳]
wiki: آب نبات جرقه ای