اب نارگیل

دانشنامه عمومی

آب نارگیل. آب نارگیل مایعی شیرین و شفاف است که به صورت طبیعی و به مقدار فراوان داخل نارگیل های سبز و نارس وجود دارد و می توان به راحتی آن را نوشید.
به این آب نارگیل اندوسپرم مایع نیز گفته می شود.
به مرور زمان که نارگیل ها کم کم بالغ می شوند یا اصطلاحاً می رسند، آب داخل آن ها سفت شده و به گوشت نارگیل تبدیل می شود که به آن اندوسپرم جامد گفته می شود.
با این حال میوه نارگیل بعد از بلوغ به طور کامل با گوشت پر نمی شود و هنوز ممکن است مقداری آب نارگیل در آن وجود داشته باشد. . [ ۱] مایع داخل نارگیل جوان اغلب به مایع نارگیل رسیده ترجیح داده می شود.
نارگیل تازه معمولاً در حالی که سبز است از درخت برداشت می شود. ممکن است سوراخی در نارگیل ایجاد شود تا دسترسی به مایع و پالپ ( "گوشت" ) فراهم شود. نارگیل هایی که روی زمین افتاده اند در معرض پوسیدگی و آسیب ناشی از حشرات یا حیوانات دیگر ممکن است قرار بگیرند.
آب نارگیل ساده از دیرباز یک نوشیدنی محبوب در کشورهای گرمسیری بوده است، تا جایی که به صورت تازه، کنسرو شده یا بطری در دسترس است. نارگیل برای نوشیدن به صورت سرد، تازه یا بسته بندی شده سرو می شود. آنها اغلب توسط فروشندگان خیابانی فروخته می شوند که آنها را با قمه یا وسایل مشابه جلوی چشم مشتریان باز می کنند. آب نارگیل برای خرده فروشی را می توان در قوطی های آلومینیومی معمولی، تترا پاک ها یا بطری های پلاستیکی، گاهی همراه با پالپ نارگیل یا ژله نارگیل یافت.
آب نارگیل را می توان برای تولید سرکه نارگیل تخمیر کرد. همچنین از آن برای تهیه ناتا د کوکو، غذای ژله مانند استفاده می کنند.
تأمین ۱۹ کالری در ۱۰۰ میلیلیتر ( ۳٫۵ اونس مایع بریتانیایی؛ ۳٫۴ اونس مایع آمریکایی ) مقدار، آب نارگیل ۹۵٪ آب و ۴٪ کربوهیدرات است، با محتوای پروتئین و چربی کل زیر ۱٪ هر کدام ( جدول ) . آب نارگیل حاوی مقادیر کمی ویتامین و مواد معدنی رژیمی است که همگی کمتر از ۱۰ درصد ارزش روزانه ( DV ) است.
یکی از خطرات سلامتی ناشی از مصرف بیش از حد آب نارگیل، فراوانی بیش از حد پتاسیم در خون ( هیپرکالمی ) ، که در بیماران کلیوی ایجاد نارسایی حاد کلیه، آریتمی قلبی، از دست دادن هوشیاری و در نهایت مرگ است. [ ۲] [ ۳] هیپرکالمی و از دست دادن هوشیاری پس از مصرف چند لیتر آب نارگیل تنها به عنوان یک مطالعه موردی بالینی در ارتباط با استفاده یک فرد از یک محصول تجاری به دنبال فعالیت بدنی گزارش شد. [ ۳] با این حال، سطح پتاسیم در هر ۱۰۰ میلی لیتر آب نارگیل فرآوری نشده چندان قابل توجه نیست ( ۲–۷٪ از DV ) . [ ۴]
عکس آب نارگیلعکس آب نارگیلعکس آب نارگیلعکس آب نارگیل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران