ائوزین متیلن بلو

دانشنامه عمومی

ائوزین متیلن بلو ( EMB، که با عنوان "فرمولاسیون لوین" نیز شناخته می شود، یک رنگ انتخابی برای باکتری های گرم منفی است. [ ۱] EMB حاوی رنگ هایی است که برای باکتری های گرم مثبت سمی هستند. این رنگ، محیط انتخابی و افتراقی برای کلیفرم ها است که ترکیبی از ائوزین و متیلن بلو به نسبت ۶:۱ است. EMB یک محیط میکروبیولوژیکی افتراقی است که رشد باکتری های گرم مثبت را اندکی مهار می کند و نشانگر رنگی است که جاندارانی که لاکتوز را تخمیر می کنند ( مانند اشریشیا کلای ) و ارگانیسم هایی که این کار را انجام نمی دهند ( مانند سالمونلا، شیگلا ) تمایز می دهد. [ ۲] [ ۳]
این محیط، در آزمایشگاه های پزشکی، با تشخیص میکروب های بیماری زا در مدت زمانی کوتاه، اهمیت دارد. [ ۴]
• محیط کشت سریع لاکتوز، اسیدهایی تولید می کند که پی اچ را کاهش می دهند. این امر، جذب رنگ توسط کلنی ها را تشویق می کند که به رنگ بنفش مایل به سیاه هستند.
• لاکتوز غیرتخمیری ممکن است پی اچ را با آمین زدایی پروتئین ها افزایش دهد. در نتیجه، کلنی ها، بی رنگ خواهند بود.
در این محیط، اگر اشریشیا کلی رشد کند، درخشش سبز متالیک متمایز ایجاد می کند ( به دلیل ویژگی متاکروماتیک رنگ ها، با استفاده از تاژک، و محصولات نهایی اسیدی قوی تخمیر ) . برخی از گونه های سیتروباکتر و انتروباکتر نیز، این گونه به EMB واکنش نشان می دهند. [ ۵] این محیط، به طور خاص برای جلوگیری از رشد باکتری های گرم مثبت طراحی شده است. [ ۶]
EMB حاوی مواد زیر است: پپتون، لاکتوز، دی پتاسیم فسفات، ائوزین وای ( رنگ ) ، متیلن بلو ( رنگ ) ، و آگار.
همچنین آگارهای EMB وجود دارند که حاوی لاکتوز نیستند.
عکس ائوزین متیلن بلو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس