کرم بروله ( به فرانسوی: Crème brûlée ) دسری متشکل از پایه ای از کاستارد و لایه ای سفت از کارامل است. این دسر معمولاً در دمای اتاق سرو می شود. کاستارد پایه که به طور سنتی با وانیل مزده داری می شود اما می توان به آن طعم دهنده های دیگر نیز افزود. [ ۱] [ ۲]
در انتهای پخت کرم بروله با یک مشعل کوچک روی آن را حرارت میدهند تا حالت شیشه ای و شکننده ی روی کرم بروله ایجاد گردد. [ ۳]
• خامه تازه
• شیر
• شکر
• تخم مرغ
• عصاره وانیل[ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر انتهای پخت کرم بروله با یک مشعل کوچک روی آن را حرارت میدهند تا حالت شیشه ای و شکننده ی روی کرم بروله ایجاد گردد. [ ۳]
• خامه تازه
• شیر
• شکر
• تخم مرغ
• عصاره وانیل[ ۴]

wiki: کرم بروله