94 1516 100 1 سس اسپانیول سس اسپانیول در دانشنامه ویکی پدیا سس اسپانیولسس اسپانیول (انگلیسی: Espagnole sauce) از سس های فرانسوی و یکی از پنج سس مادر در آشپزی کلاسیک فرانسوی است. سس اسپانیول دارای طعم و عطر به شدت قوی می باشد و کمتر به طور مستقیم بر روی غذا استفاده می شود. سس اسپانیول همانند سس های دیگر فرانسوی پایه بسیاری از سس های در سراسر دنیا می باشد.سس بشاملسس ولوتهسس هالندیزسس گوجه فرنگیبطور سنتی سس اسپانیول از آرد و کره تفت داده (روو)، استاک گوشت یا آب، سبزیجات استاک، ادویه جات و پوره گوجه فرنگی تهیه می شود و در کنار بسیاری از غذاهای گوشتی سرو می شود.سس المانت را بخوانید. چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش] سس اسپانیول را به اشتراک بگذارید معنی یا پیشنهاد شما واژه نام شما رایانامه معنی یا پیشنهاد شما نام نویسی | ورود تازه ترین پیشنهادها Fatemeh > testability Asra > Mechine Khazaeii > period Sunflower > see to S.Ara > Gulf Coast Reyhane > hoity toity کسری > کسرا خزاییی > simpler نگارش واژه نو | پیشنهادهای امروز کوشاترین کاربران در یک هفته گذشته FarhoodA.C.EرهگذرSuperSUپارسا حیدری علی باقریحیدریعاطفه موسوی فهرست کامل کوشاترین کاربران پرگفتگوترین واژگان در یک هفته گذشته army گریسته اند ضایع مکن تفکر امیز تحسین آمیز آیلین running nose present