بروسکتا

دانشنامه عمومی

نان خشک یا برشته ( به ایتالیایی: Bruschetta، تلفظ: ) نام یک نوع پیش غذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می شود و هرچند منشأ و تاریخچهٔ نان خشک از پیدایش بشر همواره نزد ملل موجود بوده، ولی غربیها آنرا به ناحیهٔ توسکانی و سدهٔ پانزدهم میلادی محدود کردند، که احتمالاٌ زمان آشنایی آنها با این نوع نان بوده است. معمولاً آنها برای تهیهٔ این مشتهی، نان را کباب کرده و روی آن را سیر می مالند، سپس روغن زیتون کاملاً بکر و با بو، فلفل و نمک را بر روی آن می ریزند. همچنین در انواع مختلف امروزی آن ممکن است رویش را با فلفل قرمز تند، گوجه فرنگی، سبزیجات، انواع لوبیا، گوشت دودی و/یا پنیر بپوشانند. برای تهیهٔ پرطرفدارترین نوع نان خشک در خارج از ایتالیا نیز از ریحان، گوجه فرنگی تازه، سیر و پیاز یا پنیر موتزارلا استفاده می شود.
نان خشک معمولاً به عنوان تنقلات یا مشتهی صرف می شود.
عکس بروسکتاعکس بروسکتا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران