انبار مواد غذایی یا انبارداری مواد غذایی ( به انگلیسی: Food storage ) ، راهی برای کاهش تنوع عرضه مواد غذایی در مواجهه با تغییرات طبیعی و اجتناب ناپذیر است. این کار اجازه می دهد تا غذا برای مدتی ( معمولاً هفته ها تا ماه ها ) پس از برداشت به جای اینکه صرفاً بلافاصله شوند، خورده شود. این هم یک مهارت خانگی سنتی ( عمدتاً به عنوان انبار کردن ریشه ) و هم در قالب پشتیبانی غذا، یک فعالیت صنعتی و تجاری مهم است. نگهداری، انبارداری و ترابری غذا، از جمله تحویل به موقع به مصرف کنندگان، برای امنیت غذایی مهم است، به ویژه برای اکثریت مردم در سراسر جهان که برای تولید غذای خود به دیگران وابسته هستند.
تلفات قابل توجه مواد غذایی ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و همچنین تصمیمات اتخاذشده در مراحل آغازین زنجیره تأمین است که محصولات را مستعد ماندگاری کوتاه تر می کند. انبارداری کافی در سردخانه، به ویژه، می تواند برای جلوگیری از تلفات کمی و کیفی مواد غذایی بسیار مهم باشد.
امکانات انبارداری مواد غذایی ممکن است شامل مواردی باشد که برای کالاهای خشک، یا در کنسرو کردن، آبگیری غذا، ترشی انداختن، پخت و غیره استفاده می شود. آنها عبارتند از:
• آبدارخانه
• انباشتگاه خوراک
• اتاق زیرزمین



این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتلفات قابل توجه مواد غذایی ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و همچنین تصمیمات اتخاذشده در مراحل آغازین زنجیره تأمین است که محصولات را مستعد ماندگاری کوتاه تر می کند. انبارداری کافی در سردخانه، به ویژه، می تواند برای جلوگیری از تلفات کمی و کیفی مواد غذایی بسیار مهم باشد.
امکانات انبارداری مواد غذایی ممکن است شامل مواردی باشد که برای کالاهای خشک، یا در کنسرو کردن، آبگیری غذا، ترشی انداختن، پخت و غیره استفاده می شود. آنها عبارتند از:
• آبدارخانه
• انباشتگاه خوراک
• اتاق زیرزمین




wiki: انبار مواد غذایی