امین های هتروسیکلیک

دانشنامه عمومی

آمین های هتروسیکلیک. آمین های هتروسیکلیک یا ( به انگلیسی: Heterocyclic amine ) به آمین هایی گفته می شود که دست کم دارای یک اتم نیتروژن در حلقه هتروسیکلیک هستند مانند پیریدین، برخی داروها و برخی ویتامین ها مانند نیاسین. ترکیبات هتروسیکلی گونه ای از ترکیبات حلقوی است که اتم های سازنده حلقه در آن از دو یا چند گونه مختلف از اتم ها تشکیل شده باشد.
آمین های هتروسیکلیک در غذا زمانی ایجاد می شوند که اسیدهای آمینه ( واحدهای سازندهٔ پروتئین ها ) و کراتین ( یک مادهٔ شیمیایی که در ماهیچه پیدا می شود ) در دمای پخت بالا ( کباب کردن یا سرخ کردن ) با هم واکنش بدهند. ۱۷ نوع آمین هتروسیکلیک مختلف در اثر پختن گوشت ماهیچه مانند گوشت گاو، مرغ و ماهی ایجاد می شوند که ممکن است برای انسان خطر سرطان ( مانند سرطان معده، سرطان کولورکتال، لوزالمعده و پستان ) ایجاد کنند.
عکس آمین های هتروسیکلیک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس