منم تو این مورد کنجکاوم. توی چند دستور غذایی اومده بود ولی چون ندونستم چیه نزدم. اما با توضیحات دوست عزیزمون فکر میکنم همون پول بیبری ترکیه باشه. که مخلوطی از فلفل قرمز تند و چن تا ادویه ی خاص که خشک میکننش. . بعدش تفت میدن. . به نظرم یه کوجولو هم چرب میاد .
ادویه پاپریکا :
ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و میزان تندی آن در هر ناحیه ای با ناحیه دیگر متفاوت است.
ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و میزان تندی آن در هر ناحیه ای با ناحیه دیگر متفاوت است.