نرگسی غذایی ایرانی است که با تخم مرغ و اسفناج درست می شود و به دلیل شباهت رنگ هایش ( زرد و سفید و گاه سبز ) به گل نرگس این نام را گرفته است.
این غذا بسیار شبیه املت اسفناج است و با پیاز داغ، تخم مرغ، اسفناج و گاه سیر پخته می شود .
... [مشاهده متن کامل]
روش پخت:
برای تهیهٔ این خوراک نخست پیاز را سرخ می کنیم و به آن نمک و زردچوبه اضافه می کنیم سپس اسفناج را هم به آن می افزاییم و تفت می دهیم ( برخی سیر هم اضافه می کنند. ) پس از کمی تفت تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم، می توان تخم مرغ را با دیگر مواد مخلوط کرد یا آن را به صورت هم نزده گذاشت.
این غذا از پیاز داغ، تخم مرغ و لوبیا سبز درست می شود .

این غذا بسیار شبیه املت اسفناج است و با پیاز داغ، تخم مرغ، اسفناج و گاه سیر پخته می شود .
... [مشاهده متن کامل]
روش پخت:
برای تهیهٔ این خوراک نخست پیاز را سرخ می کنیم و به آن نمک و زردچوبه اضافه می کنیم سپس اسفناج را هم به آن می افزاییم و تفت می دهیم ( برخی سیر هم اضافه می کنند. ) پس از کمی تفت تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم، می توان تخم مرغ را با دیگر مواد مخلوط کرد یا آن را به صورت هم نزده گذاشت.
این غذا از پیاز داغ، تخم مرغ و لوبیا سبز درست می شود .

اسفناج پخته ،
که روی اون،
زرده تخم مرغ،
سرخ میکنن
که روی اون،
زرده تخم مرغ،
سرخ میکنن
منطقه تخت کبود نرگسی در دهستان جهانگیری مسجدسلیمان
شامل روستای های آب نرگسی. پاگچ نرگسی. سرگچ نرگسی . گندم ریز. گندمزار. لیله*چم خلیله* - دگه مشکی.
مراد آباد. نی پاره. علی جمعه. گزستان . گلستان. سلریان. سر او نرگسی. . . . .
... [مشاهده متن کامل]
محل سکونت ایل منجزی بهداروند
روستاهای آب نرگسی. آب نرگسی نصیر.
سراب نرگسی. نرگسی سور. در دهستان توه بزان
مسجدسلیمان
شامل روستای های آب نرگسی. پاگچ نرگسی. سرگچ نرگسی . گندم ریز. گندمزار. لیله*چم خلیله* - دگه مشکی.
مراد آباد. نی پاره. علی جمعه. گزستان . گلستان. سلریان. سر او نرگسی. . . . .
... [مشاهده متن کامل]
محل سکونت ایل منجزی بهداروند
روستاهای آب نرگسی. آب نرگسی نصیر.
سراب نرگسی. نرگسی سور. در دهستان توه بزان
مسجدسلیمان