لبو همان چغندر پخته است. در زبان آشور و بابل چغندر را لپتو می خوانده اند و در آرامی لپتا و لیپتا می نامیده اند و ممکن است که اصل لبوی فارسی همین باشد.
یک گزارش جدید بیانگر آنست که دانشگاهی در انگلستان به این نتیجه رسیده که لبو بر توانایی جسمی و فشار خون - 37درجه نقش بسیار مثبتی داشته است این تحقیقات نشان داده که خوردن سه لبو در روز بسرعت بر توانایی فرد تاثیر گذار بوده و قدرت جسمی و حافظه او را افزایش میدهد . 2
... [مشاهده متن کامل]


یک گزارش جدید بیانگر آنست که دانشگاهی در انگلستان به این نتیجه رسیده که لبو بر توانایی جسمی و فشار خون - 37درجه نقش بسیار مثبتی داشته است این تحقیقات نشان داده که خوردن سه لبو در روز بسرعت بر توانایی فرد تاثیر گذار بوده و قدرت جسمی و حافظه او را افزایش میدهد . 2
... [مشاهده متن کامل]

