عمقا


    in depth
    with regard to depth
    deeply

پیشنهاد کاربران

عمقا ( عبری: עַמְקָה ) ، همچنین در عربی به نام عمقا ( عربی: عمقا ) ، یک موشاو در شورای منطقه ای مات اشیر در ناحیه شمالی اسرائیل، در نزدیکی عکا است. محل موشاو تقریباً مطابق با روستای فلسطینی سابق است که در طول جنگ اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۴۸ خالی از سکنه شده است. در سال ۱۹۴۹ یهودیان یمنی محل اسکان خود را روی روستای عمقا تأسیس کردند. در ۲۰۱۷ جمعیت آن 748 بوده است.
...
[مشاهده متن کامل]

پالمر فکر می کرد که نام عمقا از شکل عربی کلمه «عمیق» آمده است، در حالی که رینگرن پیشنهاد کرد که نام بث ها - امک، شهری که در Joshua 19:27 به عنوان بخشی از تقسیم قبیله اشیر ذکر شده است، حفظ شود.
در زمان رومیان، روستای واقع در همین محل، کفار عمقا نام داشت. در دوره بیزانس این مکان احتمالاً با روستای «آمیکو» شناسایی شده است.
در دوره جنگ های صلیبی، عمقا به عنوان عمکا شناخته می شد. در سال ۱۱۷۹ ژوسلین سوم زمین دهکده را به دست آورد، و در سال ۱۲۲۰، دختر ژوسلین سوم ، بئاتریکس دو کورتنی و شوهرش اتو فون بوتنلاوبن ، کنت هنبرگ، زمین های خود از جمله «عمقا» را به شوالیه های تتونیک فروختند.
در سال ۱۲۸۳، امکا به عنوان بخشی از قلمرو صلیبیون در جریان هدنا بین صلیبیون مستقر در عکا و سلطان مملوک ( منصور قلاوون ) ذکر شد.
عمقا که در سال ۱۵۱۷ در امپراتوری عثمانی ادغام شد، در دفاتر مالیاتی ۱۵۹۶ به عنوان در ناحیه ( شهرستان ) سنجق عکا تحت لواء ( منطقه ) صفاد، با ۲۱۵ نفر جمعیت مشهود است که همه اهالی مسلمان بودند. روستاییان بر تعدادی از محصولات کشاورزی مانند گندم، جو، زیتون، پنبه و میوه و انواع دیگر محصولات مانند بز و کندو مالیات می پرداختند.
در اوایل قرن هجدهم این روستا تحت کنترل نجم بود. او قراردادی داشت که پنبه این روستا و سایر روستاهای تحت کنترل خود را منحصراً به تاجر هلندی پل معشوک بفروشد. در مقابل، معشوک میری ( مالیاتی که برای تأمین هزینه کاروان سالانه حج در نظر گرفته شده بود ) را می پرداخت که معمولاً مشایخ ( رؤسا ) روستا می پرداختند. معلم صوفی و جهانگرد سوری مصطفی البکری صدیقی ( ۱۶۸۸–۱۷۴۸/۹ ) که در نیمه اول قرن هجدهم در این منطقه سفر کرد، گفت که پس از بازدید از قلعه آتلیت در روستا نماز خوانده است. در سال ۱۷۷۶ این روستا به عنوان پایگاهی توسط احمد پاشا الجزار برای سرکوب شورش به رهبری علی الظاهر، یکی از پسران ظاهر العمر، که بین سال های ۱۷۳۰ و ۱۷۷۵ بر جلیل حکومت می کرد استفاده شد.

عمقاعمقاعمقا
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/عمقا

بپرس