عمره

/~omre/

    the lesser pilgrimage

پیشنهاد کاربران

عُمره:
حج عمره از عمران مشتق می شود. عمره به معنای آباد کردن و برای این که در ایام خارج از موسم حج، خانۀ کعبه خالی نبوده و همیشه آباد باشد به حجی که خارج از موسم حج باشد. "حج عمره" گویند.
عمره تمتع یکی از سلسله اعمال حج است و مختص کسانی است که از راه های دور برای مراسم حج می آیند. با این تفسیر کسانی که از بیرون مکّه ( تا فاصله ۱۶ فرسخ یا بیشتر ) برای انجام حج می روند، باید قبل از اعمال حج «عُمره تَمتُّع» بجا بیاورند.
...
[مشاهده متن کامل]

عمره مفرده یکی دیگر از انواع عمره است که به تنهایی و بدون انجام حج انجام می شود و اساساً مستحب است و نه واجب و لذا در هر زمانی امکان پذیر است.
اعمال عمره تمتع عبارت است از:
• احرام
• طواف
• نماز طواف
• سعی
• تقصیر

عمره
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/عمره
عمره در اصل به معنی قسمتهای اضافی است که به ساختمان ملحق می کنند و باعث تکامل آن می شود ، اما در اصطلاح شرع به اعمال مخصوصی گفته می شود که بر مراسم حج افزوده می گردد ( و گاهی نیز به طور جداگانه تحت نام عمره مفرده انجام می گیرد ) البته عمره از جهات زیادی با حج شباهت دارد ، و تفاوت آن نیز کم نیست . تفسیر نمونه ج : 1 ص : 539
...
[مشاهده متن کامل]

عمره از کلمه ( یعمروا ) از ( عماره ) گرفته شده است که ضد خرابی است و اگر زیارت خانه خدا را ( عمره ) می گویند بخاطر این است که زیارت مردم مایه آبادانی بیت الله الحرام است . وجه تسمیه ی عمر نیز که با عمره همریشه است آن است که عمر عبارتست از تعمیر بدن بوسیله روح . ( تعمیر ) هم از همین ماده و بهمین معنا است .

/ﻋﻤﺮﻩ/ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﺮﻛﺲ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﻜّﻪ ﺷﻮﺩ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﻟﺒﺎﺱ ﺍﺣﺮﺍم ﺑﻪ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﻛﻌﺒﻪ ﻭ ﻃﻮﺍﻑ ﺁﻥ ﺑﺮﻭﺩ. ﺣﺞ ﻭ ﻋﻤﺮﻩ ﻣﺜﻞ ﺍﺫﺍﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ، ﺩﻭ ﻋﻤﻞ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺍﻧﺪﻛﻲ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺩﺍﺭﻧﺪ. ( برگرفته از تفسیر نور استاد قرائتی )

بپرس