شیرینی دانمارکی


    danish

پیشنهاد کاربران

نوعی شیرینی خشک یا نان شیرین.
تاریخچه:
منشأ پیدایش این شیرینی به اعتصاب کارگران نانوایی در دانمارک به سال ۱۸۵۰ میلادی برمی گردد. این اعتصاب باعث شد صاحبان نانوایی ها کارگرهایی را از خارج از کشور استخدام کنند که در میان آن ها چند نانوای اتریشی نیز حضور داشتند. این نانواهای اتریشی با خود، راه و روشی جدید در پخت وپز شیرینی و نان را هم آوردند. با استفاده از دستورالعمل های این افراد، شیرینی اتریشی Plundergeb�ck خیلی زود در دانمارک محبوب شد. پس از پایان یافتن منازعات کارگران و صاحبان نانوایی ها، نه تنها پخت شیرینی های اتریشی در دانمارک فراموش نشد بلکه دانمارکی ها دستور تهیه این شیرینی را به میل و ذائقه خود تغییر دادند. به طور مثال تغییراتی در میزان روغن و تخم مرغ آن ایجاد کردند. نتیجه این تغییرات پخت آن چیزی شد که ما در حال حاضر به عنوان شیرینی دانمارکی می شناسیم.
...
[مشاهده متن کامل]

این شیرینی در اشکال مختلفی نیز پخته می شود. ازجمله به صورت حلقه ای یا به شکل ۸ و همچنین مارپیچی که به نام حلزونی شناخته شده است یا به شکل چوب شور که به آن کینگل می گویند و از نظر ظاهری متفاوت هستند.
این شیرینی ترد چندلایه برای اولین بار در کشور دانمارک معروف شد، نام "دانمارکی" را به خود گرفت.
نام دیگر آن شیرینی گل محمدی است.

شیرینی دانمارکی
شیرینی گل محمدی
شیرینی دانمارکی

بپرس