نان شیرمال نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پخته می شود.
نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت می شود و فارغ از مواد استفاده شده در آشپزی آن اغلب مدور و با قطر کمتر از ۴۰ سانتیمتر و به رنگ قهوه ای تیره است. تفاوت اصلی نان شیرمال با نان فطیر در هر شهرستان استفاده از شیر در تهیه خمیر آن به جای آب است. از همین روی بدان نانی گفته می شود که با شیر مالش داده شده باشد.
... [مشاهده متن کامل]
شیرمال سوغات اراک و سمنان است ولی از نان شیرمال به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران یاد می شود.
نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت می شود و فارغ از مواد استفاده شده در آشپزی آن اغلب مدور و با قطر کمتر از ۴۰ سانتیمتر و به رنگ قهوه ای تیره است. تفاوت اصلی نان شیرمال با نان فطیر در هر شهرستان استفاده از شیر در تهیه خمیر آن به جای آب است. از همین روی بدان نانی گفته می شود که با شیر مالش داده شده باشد.
... [مشاهده متن کامل]
شیرمال سوغات اراک و سمنان است ولی از نان شیرمال به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران یاد می شود.
کورمال. دستمال. پایمال. آمال. مالمیر. شیرمال. . . . و هر کلمه ایی مال داشته باشد. تورکی است.