شیربرنج

/Sirberenj/

    rice-milk
    rice-pudding

پیشنهاد کاربران

شیربرنج یا شیربا، یک نوع چاشت می باشد که از شیر و برنج تهیه می شود و بیشتر همراه با شکر و شیره خورده می شود و به آن «آش شیر» نیز می گویند. شیربرنج دسر است ولی بعضی ها به آن لقب آش میدهند
«شیربا» در شاهنامه فردوسی نیز به کار رفته است.
...
[مشاهده متن کامل]

در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیین های آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع می کنند و با آن شیربرنج درست کرده، می خورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام می ریزند.
شیربرنج به جهت دارا بودن شیر ( منبع غنی از کلسیم ) و برنج ( سرشار از ویتامین های گروه ب ) و همچنین طعم دهنده های مقوی و آرام بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.
شیر برنج را می توان به صورت سرد و به صورت داغ نیز میل کرد. در هر دو صورت طعم خوشمزه خود را دارد. این غذا را می توانید برای صبحانه و حتی وعده های نهار و شام نیز طبخ نمایید.
حاوی خواص بسیار بی نظیری برای قلب و همچنین تحکیم استخوان ها می باشد.

شیربرنج
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/شیربرنج
شیربا