تفکر از نظر سلامتی نیز نیازمند به صداقت فرد را دارد. من دوست دارم، که به نام خدا تک تک شعرهایم را و یا حتی نوشته هایی را که شروع میکنم، بنویسم. اما متأسفانه ما هنوز عجله داریم و به این دلیل هنوز اشتباه هم می کنیم، زیرا ممکن است، زمانی را که در دسترس خود قرار داریم، بابت نگرانی ها، خدایی نکرده از دست بدهیم. به این بی اندیشیم، که آیا زمان اصلا وجود دارد، یا همیشه وجود داشته است. زمان یک واحد اندازه گیری است، که اساساً فقط یک لحظه معلق نقطه حال را توصیف می کند و همین طور نمایان کی سازد. در افراد نابالغ تفکر در مورد گذشته و در افراد نامطمئن در باره آینده اتفاق می افتد. با این حال، کسی که آموخته است، فقط به حال فکر می کند. آن وقت می توان، چیزها را بر اساس دانش و سپاسگزاری بهتر توضیح داد و توصیف کرد. ناشناختگی این امکان را برای آدمی فراهم می سازد، که حتی با تفکر و باور کوه ها را با ایمان به حرکت در بیاورد، پس نگوییم، که همه چیز را می دانیم. حتی برای سفر زمانی، از یک کره به کره دیگر در ذهن خود برنامه ریزی و احساس معلق و منظم را در یک ثانیه لازم داریم. طرز فکر ما لازم به پوشش ندارد وگرنه زمان تبدیل به بازی تکراری می گشت. تکرار در هنگام تفکر اتلاف وقت است، زیرا در این صورت در یک حلقه تکرار طولانی در مدت نامحدود قرار می گیریم، که به گونه ای هم باعث ایجاد وضعیت سلامتی بدن ما می شود، همانند قرر قرآن کریم، بنابراین افکار درست ما را نیز رشد می دهند و سالم می سازند و همینطور اگر خودمان را هدایت کنیم، که به اینجا و اکنون فکر داشته باشیم، به هدف نعمت های بیکران و بی مقداری، که از خداوند متعال در دسترس تمامی بندگان خود قرار گذاشته اند، دست خواهیم یافت. بدین صورت، ان شاء الله که همه همیشه سالم فکر کنند.
... [مشاهده متن کامل]
تکتم کمانی
تصور، تعقل، خیال، فکر، اندیشه، اندیشیدن
نظر شهید مطهری در مورد واژه تفکر و تذکر :
( ( شاید بدانید که فرق است میان " تفکر " و " تذکر " . تفکر آنجایی است که یک مسأله ای را که انسان به کلی نسبت به آن جاهل و نادان است و نمیداند ، به انسان می آموزند ، که قرآن در بسیاری از موارد ، دم از تفکر میزند . تذکر ، در مسائلی است که فطرت انسان خود به خود صحت آن مسائل را درک می کند ولی باید یادآوری کرد و توجه داد . قرآن مخصوصا اینها را به عنوان " تذکر " بیان میکند ، شاید یک علتش احترام گزاردن به بشر است ، ما شما را به این مسائل متوجه میکنیم ، یعنی مسائلی است که اگر خودتان هم بیندیشید می فهمید ، ولی ما شما را متذکر و متوجه میکنیم . . . . ) )
... [مشاهده متن کامل]
( مطهری ، مرتضی ، ( 1370 ) آشنائی با قرآن ، جلد 4 ، ( تفسیر سوره نور ) 1370 ، انتشارات صدرا ، ص 10 )
اندیش ورزی
امید وارم خوب باشه
فکر کردن می شه
باز اندیشی
معنی حروف کلمه ی تفکر چیست؟؟؟
ت:
ف:
ک:
ر:
مترادف تفکر:متفکر، فکر
تفکر مربوط به بررسی علل و خصوصیات یک موجود است ، اما تدبر مربوط به بررسی عواقب و نتائج آن است ، تفسیر نمونه ج : 4 ص : 28
تامل_فکر _اندیشه_اندیشیدن
فکر کردن
اندیشه ور یا اندیشمند
اندیشیدن
ژرف نگری، ژرف اندیشی
فکر کردن یا اندیشیدن
یعنی فکر کردن درباره ی یک موضوع 📝📝📝
اندیشیدن
فکر کردن یا اندیشیدن عمیق درباره ی یک موضوع را تفکر آمیز می نامند.
یعنی فکر کردن درباره ی چیزی
تأمل_اندیشیدن_فکرکردن
این واژه عربی است و پارسی آن اینهاست:
مانْز ( اوستایی: مانز دَزوم )
مَئیت ( اوستایی: مَئیتی )
چینتا ( سنسکریت )
مانیژ ( سنسکریت: مانیشا )
مشاهده ادامه پیشنهادها (١٠ از ٢٢)