اب پز

/~Abpaz/

    boiled in water
    boiled (in water)

فارسی به انگلیسی

اب پز شدن
stew

اب پز شده
stewed

اب پز و سفت
hard-boiled

اب پز کردن
boil, poach, seethe, stew, coddle, fricassee

پیشنهاد کاربران

آب پز عبارت است از آمیخته ای از مواد تشکیل دهنده جامد خوراکی که در یک مایع پخته شده اند. این مواد تشکیل دهنده می توانند شامل سبزی جات ( هویج، سیب زمینی، پیاز، لوبیا، فلفل، قارچ و گوجه فرنگی ) و گوشت یا
...
[مشاهده متن کامل]
مواد دیگر باشد. گوشت های سفت تر مانند گوشت گاو در آرام پزی کاربرد دارند. ماکیان، سوسیس و خوراک دریایی هم در خوراک آبپز استفاده می شوند. غیر از آب از عصاره های طعم دار هم برای پخت مواد اولیه استفاده می شود. در هنگام آب پز کردن سعی می شود از دمای کمتری بهره برده شود تا مزهٔ خوراکی ها به خوبی به هم آمیخته شود.

اب پزاب پزاب پز
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/آب‌پز
به زبان ترکی استانبولی می شود :هاشلاما
انچه راکه تنها بوسیله اب یا بخار اب میپزند

بپرس