چغاله بادام


پیشنهاد کاربران

چغاله بادام میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش است که تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از کرک ظریفی می باشد. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در
...
[مشاهده متن کامل]
خود نگهداری می کند. به مرور پوسته های رویی و داخلی بادام سخت تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می یابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می شود. این خوراکی فقط در ابتدای فصل بهار در دسترس است، اگر آن را تا تابستان بگذاریم و بماند همان چغاله بادام می ماند

چغاله بادامچغاله بادام
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/چغاله‌بادام
به افراد تپل و چاق گفته میشود چغله بادوم یا چاقاله بادوم
green almond
Amandon

بپرس