دوستان تفاوت "دسر"و"پیش غذا"رو میدونید؟ در غذاهای رسمی یا در منوی یک رستوران، "پیش غذا" یا "اپیتایزر" نقش غذاهایی را ایفا می کنند که معمولاً قبل از غذای اصلی سرو می شوند تا اشتهای شما را برای غذای اصلی یا "مین دیش" برانگیزانند. این غذاها معمولاً در اندازه کوچک تهیه می شوند و مردم می توانند یکی یا چندین مورد از آن ها را سفارش دهند. ... [مشاهده متن کامل]
از طرف دیگر، "دسر" یا "پستری" معمولاً به منظور مصرف بعد از وعده غذایی اصلی سرو می شود و به عنوان آخرین غذای وعده شام طراحی شده است. این غذاها معمولاً شیرین هستند و پس از نهایت وعده غذایی اصلی سرو می شوند. مثال هایی از پیش غذا خارجی: 1. Mozzarella Sticks 2. Chicken Wings 3. Onion Rings 4. Spinach Artichoke Dip 5. Jalapeno Poppers پیش غذاهای ایرانی: 1. ماست و موسیر ( Mast - o - Musir ) 3. میرزاقاسمی ( Mirza Ghassemi ) 4. دلستان ( Dolmeh ) 5. زیتون پرورده ( Zeitoon Parvardeh ) مثال هایی از دسر خارجی: 1. Chocolate Cake 2. Cheesecake 3. Apple Pie 4. Ice Cream Sundae 5. Panna Cotta دسرهای ایرانی: 1. فیروزه ( Firouzeh ) 2. نوقلپاق ( Nowrouz Pak ) 3. محلبیت ( Mahlebeyat )
دُسُر به معنای میخ ها، جمع دِسار به معنای میخ آهنین. وَحَمَلْنَاهُ عَلَی ذَاتِ أَلْوَاحٍ وَدُسُرٍ. ( ١٣، قمر ) ﻭ او ( ﻧﻮﺡ ) ﺭﺍ ﺑﺮ ( ﻛﺸﺘﻲ ﺍﻱ ﻛﻪ ) ﺩﺍﺭﺍﻱ ﺗﺨﺘﻪ ﻫﺎ ﻭ ﻣﻴﺦ ﻫﺎ ﺑﻮﺩ، ﺳﻮﺍﺭ ﻛﺮﺩﻳﻢ. البته دِثار هم به لباس رو اطلاق می شود؛ بخلاف شِعار به کسرِ شین که به لباس زیر که چسبیده و مماسّ با بدن است گفته می شود. ... [مشاهده متن کامل]
اما برای یادسپاری آسانتر می توان با کلمات بازی کرد و داستان ساخت در این مورد می توان گفت مشتری به گارسون میگه آقا چکار می کنید، دُسُر توی دِسِرم بود، و حال نوبت این است که در مورد آن تصویرسازی کنید و تمام وقایع را از حالت تعجب گرفته تا میخ های داخل دسر و این که میخی از دهان مشتری خارج می شود را باید در ذهنتان مشاهده کنید که این موارد گفته شده برمبنای تکنیک های یادگیری گفته شده است که می تواند ماندگاری را در ذهن بیشتر کند.
پی خوراک ( معمولاً شیرین ) حلوای پسین
دِسِر : در فرهنگ های آشپزی کشورهای سراسر جهان ( گاهی به آن پی غذا یا پس غذا نیز می گویند ) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف می شود. دَسَر : کاخ زمستانی، قشلاق، تجر، تچر